Arrangementen & Prijzen

Betaalbare kwaliteit en snelle service

Nieuwe, in opdracht geschreven arrangementen worden na de eerste uitvoering opgenomen in de catalogus van arrangeren.com.

Voor nieuw te schrijven arrangementen wordt een prijs per minuut gerekend, vraag vooral naar de mogelijkheden.
Een arrangement uit de catalogus varieert tussen de € 100,- en € 200,-.
Op deze manier blijven zowel nieuwe als cataloguswerken uiterst betaalbaar!

Voor het transponeren van bestaande werken en aanpassing van Ha naar Fa bezetting (of omgekeerd) wordt een kleine meerprijs per werk gerekend.

U ontvangt per werk 1 partituur en 1 enkele set partijen, deze worden als PDF bestand verstuurd.

Voor nieuw te arrangeren werken en de aanschaf van bestaande werken ligt de verantwoordelijkheid m.b.t. de rechten bij de opdrachtgever.

 • "Wanneer ik als solist wordt gevraagd bij een muziekvereniging , vind ik het heerlijk dat Jos voor mij het repertoire en eventuele arrangementen regelt…dan weet ik zeker dat het goed komt!"
  - Cor Bakker
 • "De samenwerking met Jos is goud waard, zowel voor ons, de klant als de artiesten waar we exclusief voor mogen werken. Jos coördineert het hele traject, is transparant in calculaties en prijstechnisch vriendelijk (packagedeal), zijn arrangementen zijn zeer hoog van kwaliteit, zo hoog, dat inmiddels bijna al onze artiesten hun HaFaBra-arrangementen alleen nog maar via Jos laten aanleveren. Daarnaast is Jos snel, eerlijk, no-nonsense en een vakman met aandacht voor de juiste details. Dat wekt vertrouwen!"
  - Bob van der Kolk – eigenaar & boeker bij artiestenbureau BURO2010
 • "Jos heeft bij meerdere edities van het Reddersgala getekend voor de arrangementen, altijd kwalitatief goed en snel geleverd. Mede daardoor is Jos een onzichtbaar, maar voornaam onderdeel van het jaarlijkse Reddersgala."
  - Edward Zwitser, projectleider KNRM Reddersgala
 • "Voor Steengroevetheater maakt Jos bij alle edities het meeste werk. Wij doen dit vanwege de prettige samenwerking, de pro-actieve houding in het overleg maar vooral vanwege de arrangementen zelf. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding prettig."
  - Gerben Kruisselbrink, Muzikaal Leider Steengroevetheater.
 • "de afgelopen periode heb ik zeer prettig gewerkt aan complexe producties. Snel als het moet en flexibel richting opdrachtgever met prima kwaliteit arrangementen zijn de sleutelwoorden voor arrangeren.com !!!"
  - Machiel van der Stelt, Choreograaf Douane Harmonie Nederland
 • "I am happy to recommend Jos and his abilities to arrange for orchestra; his work for Het Symfonieorkest has been of good quality and delivered within very tight deadlines"
  - Richard Wigley, Artistiek manager Orkest van het Oosten
 • "Arrangementen van Jos Pijnappel klinken als een klok! Partituren en partijen worden correct en bijtijds afgeleverd. Hij heeft een uitstekend voorstellingsvermogen van het gewenste klankidioom bij de verschillende compositiestijlen. Kortom, heel plezierig om met hem te werken."
  - Hennie Ramaekers

Binnen 24 uur de catalogus ontvangen?

neem contact op