Over ons

Even voorstellen..

De man achter arrangeren.com is Jos Pijnappel: Arrangeur, Dirigent, Altviolist. Met veel ervaring in de wereld van zowel amateur als professionele muziek houdt hij zich fulltime bezig met het arrangeren voor diverse artiesten en orkesten.

Momenteel is Jos actief als muzikaal ondernemer en arrangeur.

Hij studeerde altviool (Bachelor), HaFa-directie (Bachelor en Master) in Enschede en schoolmuziek in Zwolle.
Als arrangeur is Jos veelal betrokken bij producties in het Steengroeve-theater Winterswijk. Bij de Theatervoorstelling “het Verzet Kraakt” was hij dirigent / arrangeur. Daarnaast is hij actief als arrangeur voor o.a. net NNO, Gelders orkest, Orkest van het Oosten, KMKJWF en de vele amateur verenigingen die Nederland rijk is.
Jos is tevens initiatiefnemer van HAFA-producties.

 • "Wanneer ik als solist wordt gevraagd bij een muziekvereniging , vind ik het heerlijk dat Jos voor mij het repertoire en eventuele arrangementen regelt…dan weet ik zeker dat het goed komt!"
  - Cor Bakker
 • "De samenwerking met Jos is goud waard, zowel voor ons, de klant als de artiesten waar we exclusief voor mogen werken. Jos coördineert het hele traject, is transparant in calculaties en prijstechnisch vriendelijk (packagedeal), zijn arrangementen zijn zeer hoog van kwaliteit, zo hoog, dat inmiddels bijna al onze artiesten hun HaFaBra-arrangementen alleen nog maar via Jos laten aanleveren. Daarnaast is Jos snel, eerlijk, no-nonsense en een vakman met aandacht voor de juiste details. Dat wekt vertrouwen!"
  - Bob van der Kolk – eigenaar & boeker bij artiestenbureau BURO2010
 • "Jos heeft bij meerdere edities van het Reddersgala getekend voor de arrangementen, altijd kwalitatief goed en snel geleverd. Mede daardoor is Jos een onzichtbaar, maar voornaam onderdeel van het jaarlijkse Reddersgala."
  - Edward Zwitser, projectleider KNRM Reddersgala
 • "Voor Steengroevetheater maakt Jos bij alle edities het meeste werk. Wij doen dit vanwege de prettige samenwerking, de pro-actieve houding in het overleg maar vooral vanwege de arrangementen zelf. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding prettig."
  - Gerben Kruisselbrink, Muzikaal Leider Steengroevetheater.
 • "de afgelopen periode heb ik zeer prettig gewerkt aan complexe producties. Snel als het moet en flexibel richting opdrachtgever met prima kwaliteit arrangementen zijn de sleutelwoorden voor arrangeren.com !!!"
  - Machiel van der Stelt, Choreograaf Douane Harmonie Nederland
 • "I am happy to recommend Jos and his abilities to arrange for orchestra; his work for Het Symfonieorkest has been of good quality and delivered within very tight deadlines"
  - Richard Wigley, Artistiek manager Orkest van het Oosten
 • "Arrangementen van Jos Pijnappel klinken als een klok! Partituren en partijen worden correct en bijtijds afgeleverd. Hij heeft een uitstekend voorstellingsvermogen van het gewenste klankidioom bij de verschillende compositiestijlen. Kortom, heel plezierig om met hem te werken."
  - Hennie Ramaekers

Partners

Arrangeren.com verzorgt exclusief het repertoire voor Cor Bakker en Karin Bloemen bij HaFa optredens.
BURO2010 biedt speciale arrangement- pakketten van arrangeren.com aan bij artiestoptredens voor HaFa orkesten.

Binnen 24 uur de catalogus ontvangen?

neem contact op