Over ons

Even voorstellen..

De man achter arrangeren.com is Jos Pijnappel: Arrangeur, Dirigent, Altviolist, Muzikaal Leider. Met veel ervaring in de wereld van zowel amateur als professionele muziek houdt hij zich fulltime bezig met het arrangeren voor diverse artiesten en orkesten.

Momenteel is Jos actief als muzikaal ondernemer en arrangeur.

Hij studeerde altviool (Bachelor), HaFa-directie (Bachelor en Master) in Enschede en schoolmuziek in Zwolle.
Als arrangeur is Jos veelal betrokken bij producties in het Steengroeve-theater Winterswijk (Arrangeur en Muzikaal Leider). Bij de Theatervoorstellingen ‘het Verzet Kraakt’, ‘STORK!’, ‘de Boerenopstand’, ‘de Freule’ en ‘Van Katoen en Water’  was hij dirigent / arrangeur. Daarnaast is hij actief als arrangeur voor o.a. net NNO, Gelders orkest, PHION, KMKJWF en de vele amateur verenigingen die Nederland rijk is.
Jos is tevens initiatiefnemer van HAFA-producties. en Artistiek Leider / Mede Oprichter van de Stichting Wilmink Project Orkest,

 • "Wanneer ik als solist wordt gevraagd bij een muziekvereniging , vind ik het heerlijk dat Jos voor mij het repertoire en eventuele arrangementen regelt…dan weet ik zeker dat het goed komt!"
  - Cor Bakker
 • "De samenwerking met Jos is goud waard, zowel voor ons, de klant als de artiesten. Jos coördineert het hele traject, is transparant in calculaties en prijstechnisch vriendelijk. Zijn arrangementen zijn zeer hoog van kwaliteit, zo hoog, dat inmiddels bijna al onze artiesten hun Arrangementen alleen nog maar via Jos laten aanleveren. Daarnaast is Jos snel, eerlijk, no-nonsense en een vakman met aandacht voor de juiste details. "
  - Bob van der Kolk – eigenaar & boeker bij artiestenbureau BURO2010
 • "It is always a pleasure to work with Jos. He has a uniquely creative and encouraging approach to rehearsing and conducting, and a boundless enthusiasm for bringing my compositions to audiences from classical to post metal and beyond. Whatever setting we are performing in, Jos brings a sense of confidence and ease to proceedings, enabling my ensemble and indeed me myself to bring our best possible performance to our audiences. "
  - Jo Quail - Composer, Cellist
 • "Ik werk al een fiks aantal jaren met Jos, zowel als arrangeur als muzikaal leider en zijn snelheid van leveren, als wel zijn hoge kwaliteit van werk maakt dat ik dat nog vele jaren hoop te kunnen doen"
  - Jan Tekstra, componist - tekstschijver - scriptschrijver
 • "de afgelopen periode heb ik zeer prettig gewerkt aan complexe producties. Snel als het moet en flexibel richting opdrachtgever met prima kwaliteit arrangementen zijn de sleutelwoorden voor arrangeren.com !!!"
  - Machiel van der Stelt, Choreograaf Douane Harmonie Nederland
 • "I am happy to recommend Jos and his abilities to arrange for orchestra; his work for Het Symfonieorkest has been of good quality and delivered within very tight deadlines"
  - Richard Wigley, Artistiek manager Orkest van het Oosten
 • "Arrangementen van Jos Pijnappel klinken als een klok! Partituren en partijen worden correct en bijtijds afgeleverd. Hij heeft een uitstekend voorstellingsvermogen van het gewenste klankidioom bij de verschillende compositiestijlen. Kortom, heel plezierig om met hem te werken."
  - Hennie Ramaekers

Partners

Arrangeren.com verzorgt exclusief het repertoire voor Cor Bakker en Karin Bloemen bij HaFa optredens.
BURO2010 biedt speciale arrangement- pakketten van arrangeren.com aan bij artiestoptredens voor HaFa orkesten.

Binnen 24 uur de catalogus ontvangen?

neem contact op